U subotu, 18. veljače 2017. godine DVD Veliki Otok, u svom vatrogasnom domu, održao je 83. redovnu izbornu Skupštinu. Skupštinu je otvorio podpredsjednik Goran Klobučarić, a nastavio nju je voditi tajnik Zlatko Horvat, koji je ujedno podnio izvješće o radu. U izvješću je prikazan cjelokupni rad u protekle četiri godine. Spomenuto je kako su vatrogasci gasili požare, branili naselja od poplava, sudjelovali u migranstkoj krizi, te radili na uređenju doma. U protekloj godini vatrogasci su zamjenili stolariju i uredili prilaz prema domu.

Izabrano je novo, pomlađeno, rukovodstvo društva i to: Goran Klobučarić za predsjednika, a Matija Melnjak zapovjednik. Na kraju su zaslužnim članovima i dugogodišnjim sponzorima podjeljena brojna priznanja i zahvalnice.

Skupštini su prisustvovali brojni gosti iz susjednih DVD-ova, te općinski načelnik Ivan Sabolić, zamjenica Kristina Turk, županijski zapovjednik Zvonimir Habijan, zapovjednik VZO Legrad Darko Piškor, tajnik Goran Piškor, te prijatelj društva Stjepan Varmuža.

Comments are disabled.