Počeo je proljetni dio prvenstva u županijskim ligama. Klubovi sa područja Općine Legrad nisu dobro krenuli u nastavak prvenstva, ubilježivši dva poraza i jednu pobjedu.

Graničar Legrad poražen je u gostima od rivala Osvita iz Đelekovca rezultatom 4:1. Loš početak utakmice, kada su grešakama primili dva gola u prvih 5 minuta odredio je tijek utakmice. Na poluvrijeme se otišlo rezultatom 2:0 za domaćina. U nastavku Graničar je zaigrao bolje, ali zbog nervoze uskoro ostaje bez igrača manje. Uskoro Vadjun smanjuje vodstvo domaćina, te Graničar traži izjednačenje. Nakon toga stupa na scenu pomoćni sudac, koji se verbalno porječkao sa gostujućim igračem, te zatražio da se igrača isključi. Glavni sudac isključuje i drugog igrača Graničara, te se time prekida dominacija gostiju. Graničar prima još dva pogotka, te utakmica time dobiva konačni rezultat 4:1.

U Trećoj županijskoj ligi Udarnik iz Zablatja je na domaćem terenu pobjedio Sabariju iz Subotice Podravske rezultatom 3:2. Drava Selnica Podravska je također na domaćem terenu poražena od Podravca iz Torčeca rezultatom 2:5.

U slijedećem kolu Graničar gostuje u Novigradu kod Drave, Udarnik u Botinovcu kod Rudara, a Drava dočekuje cvetkovečku B momčad Tehničara 1974.

Foto: facebook - Graničar Legrad

Comments are disabled.