Nk Drava Selnica Podravska, u utorak, 28.veljače, dobila je novu sportsku opremu kao donaciju tvrtke Kik. U plavo - bijelim dresovima s logom tvrtke igrači Drave nadaju se da će izboriti natjecanje u novoformiranoj 3.ŽNL. Primopredaji su prisustvovali direktor tvrtke Kik Ante Rimac i predsjednik NK Drava Nenad Halapija.

Tajnik kluba Siniša Ban izjavio je:

Nogometni klub „Drava“ iz Selnice Podravske osnovan je 1987. godine. Ove godine tijekommjeseca lipnja klub će proslaviti 30. godišnjicu od osnutka te će tom prilikom organizirati prikladnu manifestaciju. Nogometni klub „Drava“ broji osamdesetak članova koji aktivno sudjeluju u radu kluba. Klub se trenutno natječe u 3. županijskoj ligi nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije te ima ambicije izboriti plasman u višu ligu.

Povodom akcije „Maknimo djecu s ulice!“, već treći put, najveći europski tekstilni trgovac odjećom, njemački KiK Textilien hrvatskim klubovima donira nogometne dresove za sve uzraste. Dresovi su clima cool, a sadrže gornji i donji dio, štucne te sportsku torbu po setu momčadi.
Sretni smo što smo dio te akcije i ovim putem zahvaljujemo KiK-u na donaciji, sada i naši igrači treniraju u KiK dresovima!

 

 

Comments are disabled.