OBAVIJEST

 

Obavještavamo stanovnike i korisnike poslovnih prostora da će stručnjaci Geodetskog zavoda Rijeka d.o.o. u travnju 2022. godine započeti obavljati terensku izmjeru tijekom koje će prikupljati podatke o građevinskim objektima u dijelu Općine Legrad – naselje Mali Otok.

Terenska izmjera obuhvaća vanjski pregled i vanjsku izmjeru objekta, prikupljanje podataka o površini, katnosti, namjeni prostora i dijelova prostora (stambeni dio, garaža, spremište, poslovni prostor, otvoreno zemljište i sl.) te fotografiranje objekta. Također, radi preciznije usporedbe sa postojećim evidencijama u prostoru, prikupljat će se i podaci o vlasnicima, odnosno korisnicima objekata. Izmjera kuća će se koristiti za usporedbu s postojećim evidencijama o prostoru.

Svim vlasnicima koji ne budu prisutni u vrijeme izmjere, Geodetski zavod Rijeka d.o.o. će ostaviti obavijest s kontakt podacima i dodatnim informacijama.

Kako bi prikupljeni podaci bili čim kvalitetniji, molimo vlasnike i korisnike objekata za suradnju, a sve sa ciljem da upravljanje informacijama o prostoru Općine Legrad bude bolje i učinkovitije.

Za sve potrebne dodatne informacije, slobodno se obratite u Geodetski zavod Rijeka na tel. 051/401-435 ili 051/401-916/ radnim danom od 09:00 do 14:00 sati.

Comments are disabled.