U ponedjeljak, 22. veljače 2021. godine elektroničkim putem održana je 40. sjednica Općinskog vijeća Općine Legrad. Sjednicu je sazvala predsjednica Općinskog vijeća, a glasovanje se odvijalo putem Google obrazaca od 15 do 18 sati, a glasalo je 7 od 9 vijećnika

Pod prvom točkom donijeta je Odluka o suglasnosti za provedbu projekta "Ugradnja vertikalne podizne platforme" u zgradi Općine Legrad za osobe s invaliditetom. Projekt je prijavljen na Ministrstvo hrvatskih branitelja.

Nakon toga donijeta je Odluka o suglasnosti za provedbu projekta "Izgradnja teniskog i odbojkaškog igrališta u Legradu," a isti će se prijaviti na natječaj LAG-a Mura Drava.

Pod točkom 3. donijeta je Odluka o predlaganju kandidata za  suca porotnika Županijskog suda u Varaždinu s područja Koprivničko-križevačke županije. Usvojen je prijedlog da tu dužnost nastavi raditi Ivan Košnjak iz Legrada.

Na slijedećoj točci na donijeta je Odluka o priznavanju prava vlasništva Osnovnoj školi Legrad za katastrasku česticu u k.o. Veliki Otok, k.č.br. 3292/2.

Pod posljednjoj točci nije bilo pitanja i prijedloga.

Nova redovna sjednica Općinskog vijeća održati će se kroz 2 tjedana.

 

Comments are disabled.