U subotu, 10. srpnja 2021. godine u Ribičkom domu u Legradu održana je redovna godišnja skupština ŠRK „Smuđ“ Legrad. Kako je 2020. godinu obilježila pandemija korona virusa, nije održana godišnja skupština pa su tako ove godine podnesena izvješća o radu društva za 2019. i 2020. godinu.

Nakon svih podnesenih izvješća raspravljalo se o uvođenju novih pravila ribolova na jezeru Šloprog. Odlučeno je kako će se ribolov na jezeru Šloprog moći obavljati samo po danu, odnosno od izlaska do zalaska sunca i to s istočne i sjeverne strane, s vanjske strane ograđenog dijela prostora kojeg koristi LU Kuna Legrad. Također, ribolov će se moći obavljati s maksimalno dva ribička pribora.

Predsjednik Ivica Lovriša priopćio je novosti, kako se došlo u posjed starih zapisnika koji ukazuju kako je ribičko društvo osnovano 1956. godine, a ne 1959. godine kako je to do sada bilo. Skupštini su predočeni zapisnici te je odlučeno da se kao godina osnutka kluba uzme 1956. godina, a zapisnik uokviri i trajno arhivira.

Skupštini je ispred Općine Legrad prisustvovala i predsjednica općinskog vijeća Snježana Kuzmić koja je sve prisutne srdačno pozdravila, čestitala natjecateljskoj ekipi na dosadašnjem uspjehu te poželjela puno sreće u daljnjem radu društva.

 

Comments are disabled.