U Vatrogasnom domu Legradu, u ponedjeljak, 12.travnja 2021. godine održana Koordinacija udruga Općine Legrad. Koordinacija udruga tradicionalno se održava jednom u tri mjeseca, a radi se o sastanku općinskih čelnika i djelatnika s predstavnicima udruga. Na dnevnom redu ovog sastanka našlo se nekoliko tema, a prvenstveno se raspravljalo o organizaciji Europskog piknika, Zelene čistke i komunalnog uređenja naselja.

Dopunjen je program Europskog piknika, time da će novoobnovljena Udruga mladih Legrad organizirati karaoke show. Najviše se raspravljalo oko organizacije raftinga u subotu, 5. lipnja, te su pozvani svi koji imaju plovila i položen ispit za voditelja plovila da se jave.

Nakon toga dogovorena je organizacija akcije čišćenja okoliša Zelena čistka diljem općine i to ove subote 17. travnja s početkom u 8,30 sati. Okupljanje je kod Lovačkog doma u Legradu i Vatrogasnog doma u Kutnjaku.

Na kraju načelnik je pozvao prisutne da se priključe uređivanju staklenih autobusnih stanica dostavom slika s prepoznatljivim motivima svakog naselja, a zamjenica načelnika Kristina Turk zahvalila se svima prisutnima na suradnji u posljednjih 8 godina s obzirom da izmjenama zakona više neće biti zamjenica načelnika.

Comments are disabled.