Dana 27. prosinca 2016. godine su, općinski načelnik, u ime Općine Legrad i studenti sa područja Općine Legrad, potpisali Ugovor o stipendiranju.

Ukupno je potpisano 10 ugovora koji će svakom studentu u akademskoj godini 2016./17. jamčiti stipendiju od 500 kuna mjesečno. Stipendija se dodjeljuje 10 mjeseci, u razdoblju od listopada 2016. do srpnja 2017. godine.

Stipendisti koji su ostvarili pravo na stipendiju su: Barbara Panić iz Selnice Podravske (4. godina PMF-a u Zagrebu, diplomski studij kemija), Mihael Košnjak iz Legrada ( 3. godina Tehničkog fakulteta u Rijeci, stručni studij strojarstva), Josip Varga iz Kutnjaka (5. godina FSB-a u Zagrebu, smjer procesno-energetski, usmjerenje energetika), Ozana Mikulić iz Legrada (3. godina Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta u Zagrebu, studij rehabilitacija), Simona Košnjak iz Legrada (4. godina Filozofskog fakulteta u Rijeci, diplomski studij povijesti i umjetnosti i hrvatskog jezika i književnosti), Andrea Dimač iz Legrada (4. godina Učiteljskog fakulteta u Čakovcu, modul informatika), Sara Dolenec iz Legrada (1. godina FOI-a u Varaždinu, Sveučilište Zagreb, studij informacijski i poslovi sustavi), Jelena Bocko iz Selnice Podravske (3. godina  Sveučilišta Sjever Varaždin, stručni studij tehnička i gospodarska logistika), Dunja Miloradov iz Legrada (1. godina Učiteljskog fakulteta u Čakovcu, modul informatika), Jelena Lovrenčić iz Legrada (2 godina Zdravstvenog veleučilišta u Zagrebu, studij sanitarnog inženjerstva).

Studenti koji završe studij neće morati vraćati stipendiju, dok oni koji odustanu od studija, istu će morati vratiti.

Comments are disabled.