Ovoga vikenda ne propustite prvi turnir u vaterpolu koji će se održati na jezeru Šoderica u subotu 6. srpnja, a istoga dana bit će i koncert folk rock banda Ogenj!

Zagarantirano dobra zabava bit će ovoga vikenda na jezeru Šoderica gdje se priprema pravi sportski i glazbeni spektakl. Po prvi puta će se na Šoderici održati turnir u vaterpolu na kojem će sudjelovati ekipe iz Koprivnice, Zagreba, Rijeke, Slavonskog Broda i Varaždina. Početak turnira je u 12 sati.

Sudjelovati mogu i svi ostali koji su željni dobre zabave, druženja i uživanja u sportu i prirodi. Ono što je bitno naglasiti je da ne morate biti utrenirani sportaši, a za sudjelovanje na turniru možete se prijaviti glavnom organizatoru na broj 0917634909 (Deni Damjanović) kojem se možete obratiti i sa svim drugim upitima u vezi sportskih natjecanja.

Cilj ovoga događanja je promovirati vaterpolo kao sport koji je sve popularniji i na kontinentu. Stoga nam dolazi čak pet ekipa iz vaterpolo klubova čiji članovi redovito sudjeluju na ovakvim turnirima i pritom se odlično zabavljaju. Poručio je glavni organizator Deni Damjanović iz koprivničkog vaterpolo kluba Pirane.

Uz njih bit će tu članovi vaterpolo kluba Stara Sava iz Zagreba, zatim Marsonia Brodway iz Slavonskog Borda, Vaterpolo klub Garestin iz Varaždina i Jadran – Kostrena iz Rijeke. Za one najbolje pripremljene su nagrade, a svi posjetiti moći će se dobro zabaviti i navijati za svoje favorite.

Tijekom dana za dobru atmosferu bit će zadužen DJ, a u večernjim satima slijedi vatreni koncert poznatog koprivničkog folk rock banda Ogenj.

Ovo događanje je samo jedno u nizu tijekom ljeta na Šoderici, a već sada planiramo još jedan ovakav turnir u vaterpolu u kolovozu. Poručili su organizatori iz Turističke zajednice područja Središnja Podravina. Dodaju da su opremu za vaterpolo nabavili još prošle godine u suradnji s Općinom Legrad i uz potporu Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije i Hrvatske turističke zajednice, a sada će ona biti u funkciji rekreacije i zabave.

Comments are disabled.