Prezentacije o Kući Biljkinog oca

Kako bi potaknula sve zainteresirane za bavljenje turizmom na svojem području Turistička zajednica područja Središnja Podravina organizira prezentacije o jednoj uspješnoj kući za odmor iz Baranje. Riječ je o Kući Biljkinog oca koja se nalazi u baranjskom selu Lug, a o njoj će govoriti sam vlasnik Vedran Grizbaher. Na prezentacije su dobrodošli svi, a pogotovo oni koji se bave turizmom ili posjeduju kuće za odmor, a bit će posebno korisne za sve one koji tek planiraju pokrenuti svoj posao jer će iz ovoga primjera moći doznati sve što ih zanima.

Prezentacije će se održati u dva termina i na dva različita mjesta u petak 14. travnja 2023. Prva prezentacija bit će u Molvama s početkom u 17 sati, a održat će se u konferencijskoj dvorani („plava sala“) u zgradi Općine na Trgu kralja Tomislava 11. Druga prezentacija bit će u 19:00 sati u Novigradu Podravskom u dvorani ZKF u sklopu Vatrogasnog doma u Ulici Blaža Mađera 3. Na taj način svi zainteresirani mogu doći u jednom od termina i na mjesto koje im je najprikladnije. Ulaz je slobodan i nisu potrebne najave, a sve dodatne informacije možete dobiti u Turističkoj zajednici područja Središnja Podravina.

Kuća Biljkinog oca dobila je nagradu Najbolja tradicijska kuća za 2022. godinu u sklopu akcije Najiznajmljivač u organizaciji Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice. Obitelj Grizbaher uredila je kuću za odmor isključivo vlastitim sredstvima i to tijekom pandemije koronavirusa. Prve goste počeli su primati 2021. godine, a oni sada dolaze iz cijele Europe. Nude ukupno 6 ležajeva u tradicionalnoj baranjskoj kući s početka 20. stoljeća s restauriranim namještajem, trijemom prepunim biljaka te prostranim dvorištem.

Vedran Grizbaher je mladi nastavnik talijanskog jezika iz Osijeka koji je svoj hobi pretvorio u originalnu turističku ponudu i vrlo brzo osvojio medijski prostor svojom kućom za odmor. Koliko često je kuća popunjena? Odakle sve dolaze gosti? Koliko je vremena bilo potrebno za uređenje kuće za odmor? Odakle naziv Kuća Biljkinog oca? Sve su to samo neka od pitanja na koja ćete dobiti odgovor tijekom prezentacije, a predavač će rado odgovoriti na svaki vaš upit. Ako tek razmišljate o pokretanju vlastitog posla ili želite poboljšati postojeći objekt i ponudu ovo je prava prilika za razmjenu iskustava i dobivanje informacija.

 

 

Comments are disabled.