Treću godinu za redom restoran "Fakin" Legrad, uspio je zadržati dvije kuharske kapice od Gault Millau vodiča. Koliko je prestižno zadržati status u ovom vodiču govori i to što oni već više od 50 godina šire promociju vrhunske gastronomije i izvrsnosti po cijelom svijetu. Misija Gault i Millau vodiča je zajednici garantirati da će kroz njihovu selekciju restorana dobiti vrhunsku i profesionalnu uslugu. Kroz svoj rade prate chefove koji koji dostižu savršenstvo u ponudi restorana i gostoljubivosti, te ih objavljuje u svojem vodiču. Svake godine objave 11 vodiča kroz najbolje regionalne restorane, hotele te koji poslužuju najfiniju i najdekoriraniju hranu s naših teritorija. Gault i Millau Hrvatska od 2017. godine okuplja 10 istraživača koji putuju po cijeloj zemlji te biraju najbolje između najboljih restorana.
Detalji na poveznici https://hr.gaultmillau.com/restaurants/fakin
Voditeljima restorana "Fakin" čestitamo na dobivenom priznanju te se ponosimo što u Legradu imamo ovakav prestižni restoran s vrhunskom ponudom.