U subotu, 18. ožujka 2017. godine održana je zajednička godišnja Skupština, Eko Legrad, KUD Zrin i UŽL. Skupštinu je otvorila predsjednica Eko Legrad Katarina Sabolić, koja je ujedno podnijela i izvješće o radu. Istaknuto je da je udruga organizirala nekoliko uspješnih manifestacija: Vuzmenku, podizanje Majuša, 11. Igre bez granica i akcije čišćenje okoliša. Izabrano je novo rukovodstvo udruge, odnosno većina starih članova uprave ostala je ista.

Skupštinu KUD-a Zrin otvorio je predsjednik Dragutin Matoš, a izvješće o radu podnijela je Suzana Dimač. KUD je nastupao na brojnim manifestacijama u Općini Legrad, Koprivničko - križevačkoj županiji, te u Mađarskoj i susjednim mjestima. Dobra suradnja istaknuta je s KUD-ovima iz Donje Dubrave i Donjeg Vidovca. U KUD-u također nije bilo većih promjena u vodstvu nakon izbora.

Na kraju je predsjednica Branka Habek pročitala izvješća Udruge žena Legrad, te istaknula da je udruga sudjelovala na brojnim manifestacijama koje organizra Općina Legrad, Koprivničko - križevačka županija i ostale udruge žena u okolici. UŽL brine o starijim članicama redovnim posjetama, zdrastvenim predavanjima i vježbama.

Skupštinama su nazočili i pohvalili rad udruga općinski načelnik Ivan Sabolić, zamjenica Kristina Turk, predsjednica Općinskog vijeća Snježana Kuzmić i predstavnici brojnih legradskih udruga.

Comments are disabled.