Proslava Dana Općine Legrad trajala je od 24. do 27.svibnja 2018. Svaki dan se u Općini nešto događalo prilikom proslave.

U četvrtak je dječji vrtić održao priredbu u Društvenom domu u Legradu i time otvorio Dane Općine Legrad.

U petak je bilo otvorenje parka i dječjeg igrališta u Velikom Otoku, te kasnije svečana  sjednica Općinskog vijeća Općine Legrad u Vatrogasnom domu u Velikom Otoku.

Ribičko natjecanje na jezeru Šloprog u Legradu održano je u subotu, također je bio i tehnički zbor vatrogasaca u prostoru nove škole u Legradu, kasnije je bilo sajam udruga i poljoprivrednih proizvođača Općine Legrad i okolice, na kaju dana odigrana je utakmica na igralištu Fizeš u Legradu NK Graničar Legrad-NK Bratstvo Kunovec rezultatom 2:1.

Nedjeljna misa povodom blagdana Presvetog Trojstva bila je u 11 sati. Kasnije je odigrana utakmica na igralištu u Selnici Podravskoj, NK Drava Selnica Podravska-NK Močile, rezultatom 0:7. Odmah nakon te utakmice odigrana je još jedna utakmica na istom igralištu,, ŽNK Koprivnica-ŽNK Szepetnek(Mađarska). U 19 sati održan je kulturno umjetnički program u Vatrogasnom domu u Zablatju.

Time su završeni dani Općine Legrad.

 

Comments are disabled.