U Vatrogasnom domu u Zablatju u subotu 18. siječnja održana je 81. godišnja izvještajna  skupština društva kojoj je prisustvovao velik broj prijateljskih DVD-a,udruga,gostiju i uzvanika među kojima su bili i predsjednik Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije Ivan Matosović i načelnik općine Legrad Ivan Sabolić.

Pozdravnim riječima upućenim gostima i članovima društva, Skupštinu je otvorio predsjednik društva Goran Begović, a minutom šutnje odana je počast poginulim braniteljima i preminulim vatrogascima. Nakon izbora radnih tijela Skupštine podnesena su izvješća o radu za prošlu godinu koja su jednoglasno usvojena. U izvješću o radu je istaknut problem manjka mlađih kadrova tako da je u Planu i programu  rada društva za 2014. godinu koji je pročitao zapovjednik Zlatko Horvat taj problem istaknut kao jedan od važnijih u radu društva.

U pozdravnim govorima predsjednik županijske zajednice i načelnik općine čestitali su društvu na kvalitetnom i uspješnom radu te im zaželjeli još mnogo uspjeha ubuduće.

Na kraju Skupština za dugogodišnji rad u društvu počasnom predsjedniku društva Slavku Posavcu predsjednik županijske vatrogasne zajednice čestitao je na svemu onome što je učinio ne samo za društvo nego i za ovo područje  u svom 66 godišnjem radu i uručio mu Vatrogasno odlikovanje za posebne zasluge dodijeljeno od strane Hrvatske vatrogasne zajednice.

Preneseno sa: vatrogasac.net

Comments are disabled.