Na inicijativu Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije održan je sastanak na temu pripreme sezone i ovogodišnjih događanja na jezeru Šoderica.

Uz predstavnike županijske turističke zajednice, sastanku je prisustvovao Ivan Sabolić načelnik Općine Legrad, te nositelji i organizatori različitih aktivnosti na Šoderici. Na sastanku je analizirana prošlogodišnja sezona te su izneseni prijedlozi za poboljšanja. Načelno su definirane veće manifestacije i okvirni datumi događanja koja će se odvijati ove godine na jezeru Šoderica, a neke od njih su Party Loop, triatlon, Showderica, Country vikend, ribička natjecanja, Beer Throne Challenge i dr.

Dogovoreno je i da će se tiskati kalendar događanja na Šoderici, a koji će biti predstavljen početkom travnja, odnosno prije početka sezone. Sudionici sastanka se nadaju i povećanom interesu poduzetnika koji bi bili spremni investirati i poboljšati turističku ponudu na Šoderici.
Pozivamo sve zainteresirane koji smatraju da bi svojim idejama i sudjelovanjem mogli doprinijeti obogaćivanju turističke ponude i povećanom broju posjetitelja i turista na Šoderici da se jave sa svojim prijedlozima i idejama u Turističku zajednicu Koprivničko-križevačke županije ili Općinu Legrad.

Comments are disabled.